arrow-left arrow-right close qty-down qty-up scroll-down-arrow shopping-cart
Cart (0)

HOTELL ÅBY

Berg-och Dahlbanehyllor, en karusellsoffa och en färgpalett i gult och pastell. På nyöppnade Åby Hotel har scenografen och inredningsdesignern Lina Östlundh skapat ett hotell som på flera sätt är helt unikt- men också talar till vår längtan efter mer färg och mjukare former.

Nina Kullberg har varit ett viktigt bollplank i den kreativa processen och hjälpt till att förverkliga inredningsdesignern Lina Östlundhs visioner.

Nina Kullberg har ansvarat för projektledningen, budgethanteringen, tidsplaneringen med alla involverade leverantörer. Nina har tillhandahållit materialval, inköp och upphandling av fast och lös inredning. Tillhandahållit skräddarsydda lösningar av likväl möbler, textil som snickerier.

HUS I BROMMA

Pågående projekt. Privat hus i Bromma. 

NOBLE HOUSE MALMÖ

I skapandet av Hotel Noble House nya entréplan- med lobby, reception, bar och konferensavdelning har filmscenografen och inredningsdesignern Lina Östlundh låtit sin stora passion för film vara inspirationskälla. Nu har nämligen hela miljön fått präglas av filmens värld och gästerna får följa med både bakom och framför kameran. 

Nina Kullberg har varit ett viktigt bollplank i den kreativa processen och hjälpt till att förverkliga inredningsdesignern Lina Östlundhs visioner.

Nina har tillhandahållit materialval, inköp och upphandling av fast och lös inredning. Tillhandahållit skräddarsydda lösningar av likväl möbler, textil som snickerier.

Villa Pauli Djursholm

Pågående inredningsuppdrag. Villa Pauli är en patriciervilla i kvarteret Breidablik vid Strandvägen i Djursholm, ritad av arkitekt Ragnar Östberg och färdigställd år 1907. Sedan 1986 är Villa Pauli en medlemsklubb med gourmetrestaurang, festvåning, konferensvåning och hotell. 

CAFE GAST

Sömnad av gardiner till Cafe GAST i Stockholm

Kung Carl

Kung Carl vid Stureplan. Tillhandahållit produktion och inköp av möbler till utvalda delar av hotellet.

The Sparrow Hotel

The Sparrow Hotel, Stureplan. Tillhandahållit Skräddarsydda kuddar till lobbyn och rummen.